Oktatás
Elérhetőség
Roll-Lamell Kft.
H-2120 Dunakeszi, Bem utca 5.

Telefon: +36 27 544 544
Mobil: +36 302 544 544
Fax: +36 27 544 540

E-mail cím:
info@roll-lamell.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 7:30-16:00
Ingyenes szerelő oktatás telephelyünkön
A kizárólag regisztrált partnereink részére fenntartott szolgáltatásunkkal az Ön szerelő kollégája is felkészültebb lesz!

Előre egyeztetés alapján viszonteladóink kihelyezhetik szerelő kollégáikat, a gyártó csarnokunkban dolgozó munkatársaink mellé. Így megismerhetik az UMBROLL termékek összeszerelésének különböző fázisait, továbbá képzést kaphatnak az árnyékolók felszerelésével, rögzítésével kapcsolatban.

Mint minden más termék, úgy a Roll-Lamell Kft. által gyártott árnyékolók esetében is fontos tényező a használati utasítások betartása. Egy-egy árnyékoló felszerelése némi háttér információ birtokában lesz sikeres, ezért fontos a megfelelő ismeret és felkészültség.

Miért hasznos ez Partnereinknek? Számos kellemetlenség kerülhető el azzal, ha a helyszínen dolgozó munkatárs felkészült, és tudja, hogy mire kell nagyobb figyelmet fordítani a különböző termékek összeszerelése, illetve célhelyre rögzítése alkalmával. Az ügyfelekben bizalmat ébreszt, ha a helyszínen dolgozó szerelő profi, határozott és precíz munkát végez. A végeredmény elégedettség, és kiváló referencia gyarapodás lesz.
Információk
Szeretne a Partnerünk lenni? Cégünk nyitott új kapcsolatok kialakítására.
roll-lamell.hu
©2016
Karrier
Ablaknapellenzők
Állványos napellenzők
Belső árnyékolók
Egyéb napellenzők
Napellenző ponyvák
Rácsok
Szúnyogháló
Télikert és Pergola
Motorok és vezérlés
Egyedi árnyékolók
Műszaki információk
Beépítési rajzok
Automatizálás és vezérlés
Karbantartási tanácsok
Kiemelt beszállítóink
Minőségi tanúsítványok
Letöltések
info@roll-lamell.hu
+36 27 544 544